Stora skuggan

29 aug - 2020

Vanliga frågor

Det är viktigt att eventet blir en så episk upplevelse som möjligt samt att lagar, regler och förordningar uppsatta av kommun och myndigheter åtföljs. Vi har listat ett antal vanliga frågor och informationspunkter som det är viktigt att du som biljettköpare tar del av innan din Redneck Rampage.

Vad är Redneck Rampage?

Redneck Rampage är ett efterlängtat svar på event för alla som inte tycker det är jättekul att springa 3 mil eller få elstötar på väl valda ställen, utan att bara ha roligt under udda förhållanden. Vi har satt ihop detta för att det är ett event som vi i arrangörsteamet själva skulle vilja gå på. Det kommer vara livemusik, kul tävlingar och aktiviteter.Vi uppmanar folk att komma utklädda, bästa outfit får självklart ett kul pris.

Vad går det ut på?

Helt enkelt ha kul i 13+ aktiviteter med allt från mekaniska tjurar, gå upp mot dina polare på en spång över lera a´la gladiatorerna, käka korv på tid och många fler aktiviteter. Allt till countrymusik. Det finns även ett löplopp på 1,5 km där alla medel är tillåtna för vinst, förutom att gena. Bjuda på sig själv ska ses som stora ledord, alla aktiviteter ska vara lika kul att kolla på som att vara med. Det kommer att ske utlottningar under kvällen och även koras årets Redneck på scenen.

Klara aktiviteter kommer att komma upp på hemsidan kontinuerligt.

Hur går det till?

Du tar aktiviteterna i den ordning du vill och det är helt ok att köra aktiviteter flera gånger om du hittar en favorit, enda undantag är löpningen som bara har en start kl.19:00.

Vad finns det för mat & dryck på området?

Det kommer finnas ett mattält samt barer med öl och alkoholfria alternativ på arenan.

Finns det möjlighet att lämna värdesaker och ombyte?

Det kommer att finnas möjlighet att lämna in värdesaker för en kostnad på 40kr. Det kommer även att finnas en obemannad garderob.

Vad får jag inte ta med mig in på eventområdet?

Mat, dryck, flaskor, selfiepinnar, djur, tillhyggen, stolar/pallar, knivar, paraplyer, barnvagnar och systemkameror, videokameror eller annat som bedöms olämpligt får ej medtagas in på eventområdet.

Det är ju lera och annat som gör mig smutsig?

Exakt, men till dig som inte vill bära med din smuts hem med stolthet så har vi en trädgårdsslang man kan spola av sig med.

Kan man parkera vid området?

Undvik att ta bilen. Vi rekommenderar att ni använder er av kommunala transportmedel för att ta er till Stora Skuggan. Stora Skuggan ligger nära Universitetets T-Bana och c:a 2 km promenad,det går bra att både gå och cykla hit. För mer information om kollektiva transportmedel, besök sl.se

Hur ser tillgängligheten ut?

Av säkerhetsskäl måste rullstolsplats/permobil bokas separat. Priset är samma som för vanlig biljett. Det finns ingen speciell toalett för funktionshindrade på eventområdet.

Finns det toaletter på området?

Det kommer att finnas mobila toaletter på plats, samt ett flertal urinoarer.

Vad händer om man plankar in på området?

Alla plankare polisanmäls & avvisas från platsen. Plankning kan leda till åtal och böter.

Finns det sjukvårdare och säkerhetspersonal på området?

Ja, det kommer att finnas sjukvårdare samt ordningsvakter på området.

Vad är det för åldersgräns?

Vi har satt 20 år som åldersgräns på eventet. Detta är inte förhandlingsbart.

Om du har frågor som vi inte lyckats besvara här är du välkommen att kontakta oss på info@blackmoonevents.se

Företag

Vi erbjuder företagspaket under fredagen den 28 augusti 2020.

Paketen kan inkludera konferenslokal, mat, dryck och tillgång till attraktionerna.

Maila oss på info@blackmoonevents.se så skräddarsyr vi ett paket som passar just ert företag!

Om arrangören

Redneck Rampage arrangeras av Black Moon AB, ett nystartat bolag med fokus på spännande och minnesrika evenemang.

Black Moon AB:s organisationsnummer är 559182-3470.

Black Moon AB:s hemsida: www.blackmoonevents.se

Black Moon AB kan kontaktas via epost-adressen info@blackmoonevents.se eller genom kontaktformuläret på denna webplats (klicka på Kontakt i menyn).

Besöksadress: Flugsvampvägen 103, Huddinge, Stockholm, Sverige.

Integritetspolicy

För oss på Black Moon är det viktigt att du känner dig trygg med att lämna ut dina personuppgifter till oss. Black Moon följer dataskyddsförordningens lagar och regler och är därför mycket noga med att dina uppgifter hanteras på ett korrekt och säkert sätt.

Godkänner du inte vår integritetspolicy kan du tyvärr inte delta i våra event.

Vi förbehåller oss rätten att överlåta våra rättigheter och skyldigheter till annan part för delar av tävlingsförfarandet. Se fortsättning nedan.

För anmälan måste du vara minst 20 år. Detta på grund av att det finns alkohol på området.

Fotografering och filmning

Kategori av personuppgift

Foton och rörlig bild

Syfte

Marknadsföra våra lopp och evenemang via hemsida, annonser, sociala medier, tidningsartiklar, via partners annonsering för lopp eller evenemang

Rättslig grund

Intresseavvägning. Allmänt intresse

Lagring

Black Moon sparar bild och filmupptagningar från loppen.

Trycksaker

Kategori av personuppgifter

Namn, Postnummer, Postort, Land, Kön, personid enligt Black Moons deltagardatabas, bilder, födelseår.

Syfte

Informera, marknadsföra våra lopp, evenemang, produkter och tjänster.

Rättslig grund

Den registrerade har gett samtycke vid anmälan, berättigat intresse och allmänt intresse.

Lagring

Black Moons leverantör trycker information, adresserar och skickar postalt utskick enligt adressuppgifter lämnade vid samtycke.

Digitala utskick

Kategorier av personuppgifter

E-postadress, Namn, Födelseår, Postnummer, Postort, Land

Syfte

Så som nyhetsbrev, tävlingsinformation. Informera, marknadsföra våra evenemang, produkter och tjänster. För att kunna erbjuda information som vi tror är intressant för dig, har Black Moons samarbetspartners i vissa fall möjlighet att disponera Black Moons adressregister via Black Moon. Black Moon delar inte uppgifter till våra partners eller sponsorer. Sponsorer och partners till Black Moon får skicka erbjudanden via Black Moon. Det går att välja att Avprenumerera i utskicken.

Rättslig grund

Den registrerade har gett samtycke vid anmälan, berättigat intresse och allmänt intresse.

Lagring

Black Moon uppdaterar uppgifterna och tar bort uppgifter äldre än 3 år efter inkommit samtycke till ovan Deltagardatabas.

Uppdatering av vår Integritetspolicy

Vi på Black Moon förbehåller sig rätten att uppdatera vår Integritetspolicy. Detta eftersom vi utvecklar våra lopp, evenemang, tjänster och produkter och alltså behöver ha en Integritetspolicy som överensstämmer med nya lopp, evenemang, tjänster och produkter. Ibland sker också förändringar och förtydliganden i lagstiftning vilket får till följd att processer och system behöver utvecklas eller förändras. Ändringar av Integritetspolicyn meddelas på denna sida.

Klagomål

Om du anser att vi behandlar dina personuppgifter i strid med gällande dataskyddsförordningen bör du anmäla detta till oss så fort som möjligt. Du kan även lämna klagomål till den berörda tillsynsmyndigheten Datainspektionen http://www.datainspektionen.se.

Kontaktuppgifter

Vid frågor kontakta oss enligt nedan.
Black Moon
E-post: info@blackmoonevents.se

Sponsorer